Fortsat fremgang i Billund

Største var fremgangen på udenrigsruterne, plus 22 % i forhold til første halvår af 2006. Charterflyene havde en stigning på 10 % – mens indenrigstrafikken faldt 14 %. Sidstnævnte skyldes dog kun, at der i første kvartal af 2006 var en rute mellem Aalborg og Billund.Stigningen på udenrigsruterne skyldes bl.a. øget kapacitet med KLM til Amsterdam og Cirrus/Lufthansa til Frankfurt, de nye Ryanair-ruter til Dublin, Pisa og Madrid, Sun-Airs nu fire daglig fly på Bruxelles samt Iceland Express’ nye sommerrute til Keflavik (selv om Billund Lufthavn skriver ”Reykjavik” i sin trafikrapport).Og der er mere på vej på rutesiden i Billund.

Cimber Air flyver fra 1. august dagligt mellem Billund og Berlin ligesom Billund Lufthavns nye bedste ven, Ryanair, fra vinterprogram får ruter til Milano samt en lufthavn 100 km. fra Barcelona.

Hertil kommer, at Sterling fra vinterprogrammet bl.a. også går ind på Billund-Oslo med en daglig afgang – Cimber og Sun-Air flyver i forvejen til den norske hovedstad tre gange på hverdage.

Skrevet af