SAS aflyser næstflest fly

Selv om 98 procent af SAS’ fly ikke aflyses eller ændres, rækker det kun til en næstsidsteplacering som nummer 23 ud af de 24 flyselskaber der har leveret tal til statestikken.

SAS ligger midt i feltet, hvad angår ankomster, mens selskabet er i den dårlige ende, hvad angår afgange. SAS har her hhv. en 11. og en 18. plads.

Det viser Association of European Airlines (AEA) halvårlige statestik over bagage og punktlighed for organisationens medlemmer for andet kvartal 2006.

Icelandair ligger suverænt i bunden, hvad angår punktlighed, både ankomster og afgange, men til gengæld kan man være sikker på at flyet kommer: Ingen fly bliver aflyst eller ændret og det placerer selskabet på en klar førsteplads i flight regularity.

SAS fløj med 7.410.008 passagerer i andet kvartal og mistede 11,2 stykker bagage for hver 1000 passager. Det placerer SAS på en 11. plads blandt de 22 medlemmer af AEA, som har leveret tal til bagagestatestikken.

Bedst til bagage var Turkish Airlines som kun mistede 3,4 stykker bagage for hver tusind stk.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.