Dårligt først halvår for Tivoli

Det dårlige sommervejr har påvirket resultaterne negativt for Tivoli. Færre har besøgt Den gamle Have og især en våd juni, hvor det regnede 50% mere end i 2016, angives som et negativt forhold.

Men selv om antallet af gæster er faldet, har de besøgende brugt flere penge i gennemsnit, så omsætningen blev 244,9 millioner kroner mod 246,6 millioner i andet kvartal 2016.

Tivoli fik i april, maj og juni overskud før skat på 23,2 millioner kroner – et fald fra 24,1 millioner i andet kvartal sidste år.

”Vi finder resultatet tilfredsstillende i lyset af færre åbningsdage og de dårlige vejrmæssige forhold, som især i juni havde en negativ effekt på aktiviteten, siger finansdirektør Andreas Morthorst i en kommentar til regnskabet.

Tivoli fastholder forventningerne til 2017 om lidt lavere omsætning end i 2016, hvor toplinjen lød på 945,2 millioner kroner. Forlystelsesparken regner fortsat med et overskud før skat på 80-90 millioner kroner.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.