Dagens reception

Karim Nielsen.

Karim Nielsen.

HOTELLER: Forleden rundede den adm. direktør for københavnske Brøchner Hotels sine første 50 år. Den markante personlighed i dansk turisme fejrer i eftermiddag sine 50 år med reception. Han har tidligere været i bl.a. First Hotels, DFDS og Radisson Blu Hotels.

For Karim Nielsen har det altid været en passion at skabe nye og kreative oplevelser, der giver den særlige oplevelse. Det nyeste eksempel er Brøchner Hotels nyeste boutique-hotel i København, Hotel SP34.

Hotellet genåbnede sidste sommer og har fået stor international opmærksomhed pga. sit enkle og moderne skandinaviske design. Hotel SP34 er, som eneste hotel i Norden, på listen over verdens bedste nye hoteller i 2015 i Condé Nast Traveller, et af verdens toneangivende livsstilsmagasiner.

Hotel SP34 er også af verdens førende designmagasin, Wallpaper, udnævnt som et af verdens 10 bedste byhoteller.

Med Karim Nielsen i førersædet for Brøchner Hotels er koncernens og ejernes mål at skabe Danmarks førende Boutique Hotelkæde.

Karim Nielsen har i sine 30 år i hotel- og turismeerhvervet bl.a. været topchef for First Hotels’ 54 Hoteller i Norden, underdirektør i DFDS og salgs- og marketingdirektør i Radisson Blu Hotels i bl.a. Danmark.

Når det gælder dansk turisme optræder han ofte i medierne om hotelbranchens vilkår. Det er f.eks. ingen hemmelighed, at han bl.a. finder, at regeringens skatte- og afgiftspolitik stiller danske hoteller og turismevirksomheder rigtig dårligt i den internationale konkurrence. Han arbejder også for at forbedre hotelbranchens vilkår via sit arbejde som formand for hoteller i arbejdsgiverforeningen Dansk Erhverv.

Fødselsdagen markeres ved reception på Hotel SP34 i dag, torsdag, mellem kl. 15.30 og 18.