Dagens reception

Villi Karup Rasmussen.

Villi Karup Rasmussen.

I eftermiddag, fredag, har Stand By afskedsreception for vores unikke salgschef, Villi Karup Rasmussen, der i en alder af blot 78 år takker af. ”Ras” har tidligere haft topposter hos bl.a. Lufthansa og Hertz Biludlejning.

Ras har de seneste 10 år været i front som salgschef for Stand By – men det har været en lang rejse.

Han startede i 1955 den treårige elevuddannelse hos A.P. Møller. Herefter fulgte værnepligten – og bagefter tilbage til A.P. Møller-Mærsk.

Derfra kom Ras i 1960 til Lufthansa, hvor han var i 17 år, og endte som salgs- og marketingchef. Senere fulgte en række år hos store danske rejsebureauer, der ikke findes mere.

I begyndelsen af 1980’erne blev Ras headhuntet til Hertz Biludlejning som salgs- og marketingdirektør i Norden. Det blev til 12 år. Karrieren fortsatte i Johnny Schous GSA-firma, Discover The World Marketing, inden Ras for ca. 10 år siden blev salgschef for Stand By.

Der er afskedsreception i eftermiddag, fredag, på Nørrebros Bryghus kl. 14-16.

Standby.dk bragte sidste uge et stort portræt af Villi Karup Rasmussen.

Dagens reception

South African Airways, Julian Blair

Julian Blair.

50 ÅR: Engelske Julian Blair har rundet sine første 25 år i den danske rejsebranche, heraf ca. halvdelen hos South African Airways’ nordiske kontor i København, hvor han er Senior Sales Executive. I dag fejrer flyselskabet hans 50 års fødselsdag med reception i eftermiddag.

Julian Blair kom til Danmark i 1987, hvor han begyndte hos British Airways i reservationen. Han blev senere Telephone Sales Manager Nordic, inden BA bad ham tage til Sverige for at åbne deres nordiske call center.

I 1999 skiftede Julian Blair til det danske rejsebureau C&C Travel for at kunne have mere tid til sine to døtre.

”I 2000 havde jeg brug for en sælger i South African Airways. Jeg havde kendt Julian siden han kom til Danmark og stolede på ham, fagligt og menneskeligt. Derfor var det nærliggende at spørge, om han ville tilbage til luftfart – det ville han heldigvis,” fortæller Patrick Menzies, nordisk salgschef for South African Airways til standby.dk

I dag har Julian Blair med titel af Senior Sales Executive ansvar for Star Alliance-medlemmet på det svenske og finske marked, men da han har en meget stor kontaktflade i Danmark, har han også ansvaret for salg af golfrejser med South African Airways.

”Julian er en god og kompetent kollega og en rigtig god ven, som jeg er glad for at kunne arbejde sammen med,” siger Patrick Menzies

Der holdes i eftermiddag mellem kl. 16.30-18 en uformel reception for fødselaren. Venner af huset er velkomne på adressen Linnésgade 18 tæt på Nørreport Station

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.