Dagens reception

Villi Karup Rasmussen.

Villi Karup Rasmussen.

I eftermiddag, fredag, har Stand By afskedsreception for vores unikke salgschef, Villi Karup Rasmussen, der i en alder af blot 78 år takker af. ”Ras” har tidligere haft topposter hos bl.a. Lufthansa og Hertz Biludlejning.

Ras har de seneste 10 år været i front som salgschef for Stand By – men det har været en lang rejse.

Han startede i 1955 den treårige elevuddannelse hos A.P. Møller. Herefter fulgte værnepligten – og bagefter tilbage til A.P. Møller-Mærsk.

Derfra kom Ras i 1960 til Lufthansa, hvor han var i 17 år, og endte som salgs- og marketingchef. Senere fulgte en række år hos store danske rejsebureauer, der ikke findes mere.

I begyndelsen af 1980’erne blev Ras headhuntet til Hertz Biludlejning som salgs- og marketingdirektør i Norden. Det blev til 12 år. Karrieren fortsatte i Johnny Schous GSA-firma, Discover The World Marketing, inden Ras for ca. 10 år siden blev salgschef for Stand By.

Der er afskedsreception i eftermiddag, fredag, på Nørrebros Bryghus kl. 14-16.

Standby.dk bragte sidste uge et stort portræt af Villi Karup Rasmussen.

Dagens reception

South African Airways, Julian Blair

Julian Blair.

50 ÅR: Engelske Julian Blair har rundet sine første 25 år i den danske rejsebranche, heraf ca. halvdelen hos South African Airways’ nordiske kontor i København, hvor han er Senior Sales Executive. I dag fejrer flyselskabet hans 50 års fødselsdag med reception i eftermiddag.

Julian Blair kom til Danmark i 1987, hvor han begyndte hos British Airways i reservationen. Han blev senere Telephone Sales Manager Nordic, inden BA bad ham tage til Sverige for at åbne deres nordiske call center.

I 1999 skiftede Julian Blair til det danske rejsebureau C&C Travel for at kunne have mere tid til sine to døtre.

”I 2000 havde jeg brug for en sælger i South African Airways. Jeg havde kendt Julian siden han kom til Danmark og stolede på ham, fagligt og menneskeligt. Derfor var det nærliggende at spørge, om han ville tilbage til luftfart – det ville han heldigvis,” fortæller Patrick Menzies, nordisk salgschef for South African Airways til standby.dk

I dag har Julian Blair med titel af Senior Sales Executive ansvar for Star Alliance-medlemmet på det svenske og finske marked, men da han har en meget stor kontaktflade i Danmark, har han også ansvaret for salg af golfrejser med South African Airways.

”Julian er en god og kompetent kollega og en rigtig god ven, som jeg er glad for at kunne arbejde sammen med,” siger Patrick Menzies

Der holdes i eftermiddag mellem kl. 16.30-18 en uformel reception for fødselaren. Venner af huset er velkomne på adressen Linnésgade 18 tæt på Nørreport Station

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.