d’Angleterre ene om ’5 stjerner Superior’

remmen, dangleterre ny facadeDet tog to år at renovere Hotel d’Angleterre, men nu viser resultatet sig. Ikke alene bliver hotellet højt placeret på internationale ranglister over verdens bedste luksushoteller, men det er også det eneste danske hotel, som har restaurant med Michelin-stjerne.

Hertil kommer nu, at d’Angleterre bliver eneste danske hotel med den højeste anerkendelse i det fælleseuropæiske hotelstjerne-system, som Danmark er blevet en del af. 20.000 hoteller er klassificeret efter systemet. Hidtil har danske hoteller kunnet få fra 1 til 5 stjerner, men i ’Hotelstars Union’ kan hotellerne få tilføjet et ’Superior’, og det er sket for det hidtil 5 stjernede Hotel d’Angleterre.

Superior-betegnelsen går til hoteller, som tilbyder service og faciliteter ud over det obligatoriske til den pågældende stjerne-kategori. Det betyder, at 1-, 2-, 3- og 4-stjernede hoteller også kan få tilføjet Superior.

”d’Angleterre har en fantastisk historie og er et ikon for København. Et hotel i den absolutte topklasse er med til at sætte yderligere fokus på vores hovedstad, og med til at tiltrække flere udenlandske turister”, siger direktør i VisitDenmark, Flemming Bruhn.

Det er Horesta, som står for hotelklassificeringen. Dog sker det nu efter nye, europæiske regler, der er ens i 15 europæiske lande..

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.