d’Angleterre ene om ’5 stjerner Superior’

remmen, dangleterre ny facadeDet tog to år at renovere Hotel d’Angleterre, men nu viser resultatet sig. Ikke alene bliver hotellet højt placeret på internationale ranglister over verdens bedste luksushoteller, men det er også det eneste danske hotel, som har restaurant med Michelin-stjerne.

Hertil kommer nu, at d’Angleterre bliver eneste danske hotel med den højeste anerkendelse i det fælleseuropæiske hotelstjerne-system, som Danmark er blevet en del af. 20.000 hoteller er klassificeret efter systemet. Hidtil har danske hoteller kunnet få fra 1 til 5 stjerner, men i ’Hotelstars Union’ kan hotellerne få tilføjet et ’Superior’, og det er sket for det hidtil 5 stjernede Hotel d’Angleterre.

Superior-betegnelsen går til hoteller, som tilbyder service og faciliteter ud over det obligatoriske til den pågældende stjerne-kategori. Det betyder, at 1-, 2-, 3- og 4-stjernede hoteller også kan få tilføjet Superior.

”d’Angleterre har en fantastisk historie og er et ikon for København. Et hotel i den absolutte topklasse er med til at sætte yderligere fokus på vores hovedstad, og med til at tiltrække flere udenlandske turister”, siger direktør i VisitDenmark, Flemming Bruhn.

Det er Horesta, som står for hotelklassificeringen. Dog sker det nu efter nye, europæiske regler, der er ens i 15 europæiske lande..