Danmark får unik polo-turnering

beach polo 1TURISME: Fra på torsdag får nordsjællandske Hornbæk besøg af professionelle polohold fra Argentina, Australien, England og New Zealand. Weekendens sammenkomst – der falder sammen med Hornbæks årlige havnefest – forventes at tiltrække over 5.000 publikummer.

Berit Elmark, chefkonsulent for møde- og erhvervsturisme i VisitNordsjælland, siger til standby.dk om den kommende beach polo-event: ”Nogle er vilde med polo, andre er vilde med Hornbæk. Arrangørerne af Scandinavian Beach Polo World Cup ringede i marts til mig for at få arrangeret turneringen.”

Turneringen i Hornbæk er primært gratis, men interesserede kan for 1.500 kr. købe adgang til VIP-området.

Sammenkomsten i Hornbæk arrangeres af arrangørerne bag 2013 Copenhagen Polo Open med over 6.000 tilskuere, herunder medlemmer fra den kongelige familie.

Polo regnes som en af verdens ældste hold-sporter, der kan dateres tilbage i 2.500 år. Copenhagen Polo Club holder til på Kokkedal Slot.

Blandt arrangørerne er Visit Nordsjælland, ejet af kommunerne Fredensborg, Gribskov, Halsnæs, Helsingør og Hillerød. Turneringen er blevet til i samarbejde med Helsingør Kommune, Hornbæk Turistforening, Hornbæk Havnefest og VisitNordsjælland.

Det er første gang, at en Beach Polo-turnering holdes i Danmark. Læs mere på hjemmesiden: scandinavianbeachpolo.com