Danmark får ny restaurantguide

mad restaurant

RESTAURANTER: Det svenske koncept White Guide er netop rykket ind i Danmark bl.a. i samarbejde med Horesta. Den første White Guide Danmark anmelder 260 restauranter landet over.

Optagelse i guiden er i sig selv en anerkendelse, men med udgivelsen offentliggør White Guide samtidig vinderne af en række priser og udmærkelser til gastronomiske frontløbere i hovedstaden såvel som i provinsen.

”Stort tillykke til alle vinderne. Det er utrolig positivt, at White Guide nu har etableret sig i Danmark og på den måde udmærker og anerkender restauranter, der gør noget særligt for gastronomien i landet. Det er vigtigt både for de enkelte restauranter og for dansk turisme, at vi formår at synliggøre alt det, vi kan byde på i restauranterhvervet – både i og uden for København,” siger Horestas adm. direktør, Katia K. Østergaard, i en pressemeddelelse.

Hun stod for overrækkelsen af årets “en rejse værd”, som gik til Falsled Kro. Vinderne i de forskellige kategorier blev offentliggjort torsdag i forbindelse med lancering af White Guide Danmark hos Carlsberg i København:

Årets restaurant – Noma
Årets madoplevelse – Geranium
Årets vinoplevelse – Mielcke & Hurtigkarl
Årets serviceoplevelse – Frederikshøj
Årets nye restaurant – Studio
Årets ”feel good-oplevelse”– Pluto
Årets ”en rejse værd” – Falsled Kro
Årets unge kokketalent – Rasmus Munk, Tree Top Restaurant på Munkebjerg Hotel
Årets innovatør – Amass

White Guide 2014 er den første i Danmark. Den er lavet efter svensk forbillede, hvor White Guiden med stor succes har bedømt restauranter i 10 år. Læs mere på: whiteguide.dk

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.