Danmark med i Hotelstars Union

hotelstjerner.ashxHoresta gør Danmark til medlem af den største klassifikationsordning for hoteller i Europa, ’Hotelstars Union’, som hermed er oppe på 15 medlemslande.

Hotelstars Union opererer ligesom Horesta med 1-5 stjerner, men optagelsen i det europæiske system vil bidrage til øget gennemsigtighed og bedre markedsføringsmuligheder, mener Horesta.

”Det vil styrke branchen med en samlet og anerkendt europæisk hotelklassifikation, der fungerer efter klare, gennemsigtige og ikke mindst sammenlignelige kriterier”, siger Horestas politiske direktør Jonas Wilstrup.

”Det gælder f.eks. de store, internationale kongresser. Her er det afgørende, at kunne oplyse antallet af hoteller med et givent antal stjerner for at komme i betragtning”.

Hotelstars Union er udviklet gennem samarbejdet i Horestas europæiske organisation Hotrec, og Danmark overgår formelt til Hotelstars Union klassifikationen den 1. januar 2015. De 15 medlemslande er Danmark, Østrig, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Holland, Sverige, Schweiz, Belgien, Estland, Letland, Litauen, Luxembourg, Grækenland og Malta.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.