Danmark udlejer stadig flere elbiler

Sixt elbilBILUDLEJNING: 100 af Sixt Biludlejnings 1.100 biler på det danske marked er nu elbiler – og tallet stiger. Det samme gør virksomheder, der efterspørger den mere miljøvenlige transportform. Og der er tilbud om ”fuld tilfredshed – og pengene tilbage.”

”Efterspørgsel på el-biler viser kraftig vækst, der er kommet hul på bylden – ofte er det billigere at leje en elbil. Prisen for en elbil er under 300 kr. om dagen,” siger direktør for Sixt Biludlejning i Danmark, landets største udlejer af elbiler, Philip Schack, til standby.dk

Nogle firmaer har politik om, at deres ansatte hvis muligt skal leje elbiler. De nuværende elbiler kører op mod 100 km på en opladning. Bilerne kan oplades på privaten eller hos firmaet, ligesom Sixt kan oplade bilerne på sine foreløbig 14 danske udlejningskontorer – senest er der kommet udlejningskontorer i Fredericia og Vejle, i forvejen var Sixt i Kolding og dækker nu de tre byer i det såkaldte trekantsområde.

”Vi har også aftale om elbiler med Nissan,” siger Philip Schack og tilføjer: ”Hvis et firma i tre måneder lejer elbil fra Nissan, leverer Sixt bilen. Beslutter lejeren sig for at købe bilen, leveres ny elbil og man får pengene tilbage fra de tre måneders leje. Dette tilbud kalder Nissan ”Fuld tilfredshed og pengene tilbage.”

Tyske Sixt findes i over 100 lande verden over med mere end 175.000 biler på ca. 4.000 udlejningskontorer.