Danmark udnytter ikke Michelin potentialet

VisitDenmark, Maria Haugaard Barslund

International projektchef i VisitDenmark, Maria Haugaard Barslund.

”Det skaber velfortjent opmærksomhed på en række fantastiske restauranter, men det er stadig forbeholdt de få at spise på Michelin restauranterne. Langt de fleste turister spiser på helt almindelige restauranter, og kvaliteten er ofte svingende, hvor der er mange turister”, siger international projektchef i VisitDenmark, Maria Haugaard Barslund i en kommentar.

”Selv om Danmark har flere Michelin stjerner end nogensinde, er det desværre ingen garanti for, at turisterne tager hjem med en god madoplevelse. Vores tilfredshedsmålinger peger på, at spisestederne ikke altid lever op til forventningerne”, siger hun.

”Lad os gribe chancen for at gøre vores gastronomiske landkort endnu større.  Vi har så meget at byde på, og turisterne vil gerne sætte tænderne i det. Det handler om at fortælle turisterne, hvor de kan få et ordentligt måltid til en fornuftig pris – gerne af friske, lokale råvarer. Og det handler om at overbevise spisestederne om, at alle vinder på en bedre kvalitet”.