Danmarks bedste kok

Det er 20. gang Horesta i samarbejde med 3F arrangerer Årets Kok, hvor  de fem finalister, der blev kåret ved semifinalen i Odense i november, har syv timer til at præstere en tre-retters menu til otte personer.

 

Konkurrencen starter kl.13, hvor de fem kokke får udleveret hver sin råvarekurv til kampen og vinderen er fundet klokken 20.30.

 

I dommerpanelet sidder nogle Danmarks bedste gourmetkokke. Det er i år Adam Price, Thomas Rode Andersen, Bo Jacobsen, Per Hallundbæk, Betina Repstock og ikke mindst Bocuse D’Or-vinder Rasmus Kofoed.

 

De fem finalister er Mikkel Marschall, Formel B, København, Jakob Spolum, Munkebo Kro, Odense, Mette Hvarre Gassner, Restaurant Ti Trin Ned, Claus Jørgensen, Restaurant Ti Trin Ned, Fredericia og Michael Pedersen, Restaurant Villa Vest, Hjørring.

Skrevet af Flemming Juul