Danmarks højeste hus på vej i Brande

Det sker som et led i tøjfirmaet Bestsellers planer om etablering af et nyt hovedkvarter i byen, hvor firmaet i forvejen har sin base.

”I over 30 år har vi været glade for at være i Brande, og vi indgår som en naturlig del af lokalsamfundet. Det gælder både fysisk tilstedeværelse, medarbejdere, der bor lokalt, og rækken af lokale initiativer, som vi har været med til at støtte”, siger Anders Krogh Vogdrup, projektansvarlig i Bestseller ifølge TV2 til Vejle Amts Folkeblad.

Højhuset skal ikke bare fungere som hovedkvarter, men også huse omkring 30 forskellige butikker, hotelværelser, uddannelsesinstitutioner og kontorer.

Ifølge Bestseller skal de lokale erhvervsdrivende dog ikke være nervøse: ”Projektet er ikke en konkurrent til midtbyens butiksliv, men snarere et supplement”, siger Anders Krogh Vogdrup, og det lader til at blive taget godt imod i det lokale erhvervsmiljø.

”Vi ser Bestsellers projekt som en stor mulighed for byen, der kan være med til at skabe dynamisk liv i hele Brande – ikke bare hos Bestseller – men i høj grad også hos de lokale erhvervsdrivende”, siger formanden for Brande Handelsstandsforening, Hans Ulbrichsen.

Hvis planerne føres ud i livet, vil første spadestik tidligst kunne tages i 2019.

Danmarks højeste bygning er i øvrigt Storebæltsbroen, der rager 254 meter op i luften. Højeste etageejendom er Herlev Hospital på 120 meter.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.