Danmarks største musikalske træf i Tivoli

Med 245 koncerter på 14 scener over to dage er Musikskoledage i Tivoli Danmarks største musikalske event for musikskoleelever.

I år er der tilmeldt 6.000 børn og unge fra 72 musikskoler. Ud over et rekordstort antal danske musikskoler er der i år deltagelse af unge fra Grønland og Canada.  Det er 28. gang Musikskoledagene indtager Tivoli, og de musikalske træf finder sted den 6. og 7. maj.

Et dyk ned i programmet vidner om, at gæsterne bliver præsenteret for en bred vifte af musikgenrer. Hvordan lyder f.eks. gypsijazz spillet af elever fra Københavns Kommunes Musikskole, verdensmusik fra Rudersdal og tværfløjter fra Høje-Taastrup?

Blandt årets nyheder finder man bl.a. en ny singer/songwriter scene på 1. sal i ’Woodhouse’ – med udsigt til Plænen.  Her vil eleverne optræde med egne kompositioner og sange. Programmet byder også på musikparader, promenadekoncerter, ShuBidDua-sange, Frank Sinatra-klassikere, heavy rock, steelbands og salsa. Det bliver muligt at opleve et kor med 220 sangere på Plænen.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.