Dans skal være Unesco verdensarv

Unesco har udvalgt den latinamerikanske dans Merengue til ny kulturel verdensarv. Dansestilen har sin oprindelse i Den Dominikanske Republik og skal beskyttes til glæde for kommende generationer.

Den Dominikanske Republik har længe været på listerne af de førende turistdestinationer i Caribien og når Unesco nu udpeger sin nyeste verdensarv, får landet en yderligere attraktion over for turisterne.

Merengue har været karakteristisk for den dominikanske kultur i over 100 år og er en pardans med islæt fra spanske og afrikanske kulturer akkompagneret af caribisk musik.

”Merengue er et kendetegn for os som land – det er en del af vores rødder. Unescos udmærkelse bekræfter, at vores rytmer overskrider grænser og nedbryder sprogbarrierer verden over”, siger Magaly Toribio, markedsrådgiver for turistministeriet i Den Dominikanske Republik.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.