Dansk bureau på premiereflyvning med A 380

a380-lufthavn-passagerer-800x489FØRST TIL MØLLE: Profil Rejser var hurtig på aftrækkeren og sikrede sig 16 pladser på premiereflyvningen fra København med Emirates A380 og strikkede en spændende forlænget weekend sammen.

Få en god ide, omsæt den til virkelighed på rekordtid og prøv at få bedst mulige pris. Det kunne være en banal opskrift for mange danske rejsearrangører, men er ofte lettere sagt end gjort.

Når verdens største passagerfly letter fra København 1. december for første gang har 16 passagerer haft mulighed for at være med på en forlænget weekend i Dubai. Det er Profil Rejser, der er arrangør.

”Jeg har selv oplevet en tur med det meget spændende og kæmpestore fly (615 pladser),” siger direktør Jesper Boas Smith. ”Derfor greb jeg i hvert fald ideen med begejstring, da vore dygtige planlæggere gik i gang,” tilføjer han.

Det blev til en forlænget weekend ud og hjem med A380, fire nætter på Hyatt Place i Dubai i King Room med morgenmad for i alt 5.595 kr.

”Der gik ikke mange minutter efter, vi havde udsendt nyhedsbrevet, før telefonerne begyndte at kime,” siger marketingchef i Profil, Thomas Elsgaard.

Apollo har allerede sikret sig nogle pladser på flyet i løbet af sæsonen på chartertilbud. Andre kan komme til. Der er formentligt også flere ledige pladser på premieren, over 600 pladser er dog en post. Men nogen kom altså først til mølle.