Dansk direktør for svensk dyrepark

Kasper Schumacher

Kasper Schumacher

Den 1. oktober tiltræder Kasper Schumacher stillingen som direktør for Skånes Djurpark ved Höör i Skåne.

Han kommer fra en stilling som adm. direktør for Billetlugen og har desuden mange års erfaring fra flere ledende stillinger i Tivoli, København.

Skånes Djurpark er den største af sin art med nordiske dyr. I parken kan man opleve dyr, der lever eller har levet vildt i Norden bl.a. vildsvin, elg, bjørn, los og gråsæl, samt tamme dyr af gamle nordiske landracer. Dyreparken har mere end 85 forskellige arter.

Parken ejes af Lund Gruppen, som har drevet Skånes Djurpark siden januar i år. Gruppen har investeret over 20 millioner kroner i Skånes Djurpark, og i denne sæson har over 100.000 besøgt parken – en vækst på 15% i forhold til samme periode sidste år.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.