Dansk Erhverv støtter WoCo

københavn kanalbåd ferie danskTURISME: Region Hovedstaden, hovedsponsor for Wonderful Copenhagen, skal i dag debattere WoCo’s såkaldte Resultatkontrakt. En del politikere er kritiske over WoCo’s arbejde – men Dansk Erhverv opfordrer til at give WoCo arbejdsro.

Dansk Erhverv opfordrer til, at Resultatkontrakten for Wonderful Copenhagen bliver godkendt. Der er behov for at man kigger fremad og skaber arbejdsro omkring Wonderful Copenhagen og får finansieringen på plads, lyder det fra Dansk Erhverv der tilføjer:

”De seneste 10 år har Wonderful Copenhagen leveret gode resultater og er derfor kompetente til at drive udvikling og markedsføring, samt til at sikre samarbejde med de øvrige aktører i Region Sjælland og Sydsverige. Det er derfor vigtigt at sikre fundamentet for en slagkraftig turismeorganisation herunder den fremtidige finansiering, som det er foreslået i Resultatkontrakten.”

Chef for turisme og oplevelsesøkonomi i Dansk Erhverv, Susanne Nordenbæk, siger: Dansk Erhverv mener, at resultatkontrakten allerede adresserer det rimelige politiske krav om mere åbenhed og transparens, som har rejst sig i forlængelse af sagen om Eurovision.

Wonderful Copenhagen arbejder med offentlighed i administrationen under respekt for fondslovgivningen og hensyntagen til samarbejdspartneres forretningsfølsomme oplysninger, tiltag som vi i Dansk Erhverv bakker op om. Nu er der derfor behov for, at vi ser fremad.”