Dansk firma med fly til 20 mia. kr.

0
Martin Møller.
Martin Møller.

REKORDREGNSKAB: Danske Martin Møller har med sit Billund-baserede firma Nordic Aviation Capital præsteret endnu et rekordresultat og råder over 235 fly til værdi af ca. 20 mia. kr.

Hvis man har tilstrækkelig kapital og kender nicherne i den globaliserede flyindustri, er der mulighed for en vækst, som må imponere. Det gælder for Martin Møller og Nordic Aviation Capital med base i Billund.

Ejeren befinder sig de fleste dage om året et eller andet sted ude i verden i gang med at enten at opkøbe eller lease fly ud med vægt på turbopropfly, især ATR-typen.

Resultatet af den primære drift i NAC er en stigning på 42 procent til 239 mio. dollar fra 169 mio. dollar sidste år. Resultatet efter skat steg med 37 procent til 111 mio. dollar. Efter en omsætning på 392 mio. dollar.

”Jeg er tilfreds med udviklingen, og vi fortsætter med at geninvestere hele indtjeningen i virksomheden. Udviklingen peger i samme retning, som vi har set gennem mange år,” siger Martin Møller, som i august indgik partnerskab med kapitalfonden EQT og Kirkbi Invest.

NAC har i løbet af året investeret i 17 nye ATR 72-600 og ATR 42-600 og placeret dem i leasingaftaler med kunder. Ved udgangen af regnskabsåret råder NAC over 235 fly til en værdi af 2,8 mia. dollar og er verdens største ejer og udlejer af turbopropfly.

Hovedkontoret er i Billund, og der er regionale kontorer i Singapore, Irland og Nordamerika. Væksten har betydet, at der er ansat yderligere 20 medarbejdere.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz