Dansk hotel på flot liste

hotel angleterre københavnHOTELLER: Rejsemagasinet Condé Nast har netop publiceret sin Golden List med en række hoteller verden over. Kun et dansk hotel var på listen.

Rejsemagasinet Condé Nast Gold List omfatter hoteller på seks kontinenter i 47 lande. Det eneste danske hotel er 5-stjernede Angleterre i København. Herfra hedder det: ”Vi har siden genåbningen arbejdet mod at blive et af verdens bedste hoteller. En central location, høje fysiske standarder og smukke omgivelser er en del af årsagen til, at vi kom på Condé Nasts Golden List. Men hvad der gør Angleterre til et af verdens bedste hoteller er vores ansattes arbejde med at være de bedste værter.

Lige så stolt jeg er over, at se vores navn på denne liste, lige så meget glæder jeg mig på mine ansattes vegne over, at dette arbejde er blevet bemærket og anerkendt i en grad, som kun er forundt de bedste i hele verden. Vi er ikke længere blot en fantastisk genåbning af en skandinavisk hovedstads ”Grand Palace”. Vi er nu blevet accepteret som et verdens bedste hoteller,” siger Lucas Johansson, general manager Hotel d’Angleterre.

Blandt de nordiske hoteller på listen er islandske Hótel Búðir, norske The Thief i Oslo og svenske Ett Hem i Stockholm.