Dansk rejsebureau hjælper strandede rejsende

0
Danske Top Tours’ ejere, Bjarne Lundahl, til venstre, og Martin Bisp, fotograferet af Preben Pathuel under rejsemessen i Øksnehallen sidste efterår.
Danske Top Tours’ ejere, Bjarne Lundahl, til venstre, og Martin Bisp, fotograferet af Preben Pathuel under rejsemessen i Øksnehallen sidste efterår.

REJSEBUREAUER: Tusindvis af rejsende i klemme når onlinerejsebureauer og flyselskaber ikke leverer varen, lyder det fra stort oversøisk dansk rejsebureau.

”Den seneste uge har budt på begivenheder, som atter sætter fokus på at service og sikkerhed for den rejsende bedst opnås hos traditionelle rejsebureauer, der er medlem af Rejsegarantifonden i Danmark,” lyder det fra en af de to medejere af det danske rejsebureau Top Tours, Martin Bisp.

Han henviser til, at den globale aktør Lowcostholidays, som blev drevet af Lowcostgroup, for nylig indstillede sine aktiviteter, hvilket ramte tusindvis af rejsende, der havde booket deres rejse via en af Lowcostgroups mange hjemmesider.

”På hjemmesiden lowcostholidays.com hedder det, at gæsterne skal forvente, at deres indbetaling er mistet, og at man selv må betale for en ny rejseydelse. Der er ingen hjælp at hente fra selskabet,” siger Martin Bisp, der tilføjer: ”Og den seneste uges udvikling i Tyrkiet med bl.a. weekendens mislykkede militærkup medførte massive aflysninger af charterrejser og rutefly for rejsende på vej ud i verden. Rejsende, der selv har booket flybilletter, måtte selv forsøge at ombooke og få refunderet billetter på tidspunkt, hvor flyene i forvejen er fyldte.”

Som ansvarligt rejsebureau afhjælper Top Tours og mange andre ansvarlige rejsebureauaktører gæster som eksempelvis skulle flyve via Istanbul til rejsemål i Østen, siger Martin Bisp.

”Top Tours oplever vækst i salget af pakkerejser, da mange rejsende finder ud af, at de ud over service og sikkerhed, også kan få priser på rejser som matcher det, de selv kunne booke til. Derfor kalder vi det hos Top Tours for sund fornuft at man bruger ansvarligt rejsebureau til at være arrangør af rejsen.”

Top Tours er specialist i rejser til Østen, Australien, USA/Caribien og Indiske Ocean. Danske Top Tours har butikker i Helsingør, København, Faxe Ladeplads og kontorer i Thailand og Bali.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz