Dansk rejsebureau i samarbejde med Bahamas

TURISME: Danske USA Rejser indleder samarbejde med Bahamas Turistkontor og forventer at sende ca. 500 danskere til den caribiske østat.

Caribiske Bahamas bliver ifølge det danske rejsebureau USA Rejser mere populær som dansk turistdestination.

Det har nu fået USA Rejser med hovedkontor i København til at indlede et samarbejde med Bahamas officielle Turistkontor i hovedstaden Nassau samt en lokal turoperatør med indgående kendskab til øen på angiveligt alle felter inden for turisme.

”Der er stor interesse fra danskerne for Caribien og ikke mindst Bahamas. Det er baggrunden for, at vi nu vil opdyrke turismen på dette smukke ferieparadis. Bahamas byder på mange seværdigheder og kulturperler, strande og meget mere, som er et besøg værd”, siger produkt- og marketingchef Christian Walker Willumsen fra USA Rejser og tilføjer: ”På weekendens rejsemesse Ferie for Alle i Herning har vi Bahamas og Den dominikanske Republik med som nyheder.”

Bahamas omfatter over 700 øer og var i 1600 og 1700-tallet hjemsted for mange pirater. Øriget byder også på et rigt dyreliv med bl.a. Bahamas nationalfugl, flamingoen.

Målet er i første omgang for USA Rejser i det næste år, at sende over 500 danskere på rundturen i Florida inklusiv Bahamas.