Dansk rejsebureau tilbyder ferievillaer i USA

usa-florida-Vacation-Villa-Orlando-1USA Rejser tilbyder nu ferievillaer flere steder i USA med plads til op til 12 personer. ”Det er godt nyt til familier med mange børn og flere generationer – og andre, som rejser mange sammen og glæder sig til at opleve USA, men gerne vil spare på bo-udgifterne,” siger USA Rejsers marketingchef, Christian Walker Willumsen.

”Nu kan vi tilbyde større grupper ferievillaer med plads til ti-tolv personer – lidt mere uformelt end et hotel”, siger han og tilføjer, at de rummelige ferievillaer primært er til rådighed i Florida, heraf mange i Kissimmee.

USA Rejser er en del af Danmarks ældste rejsebureau, Norsk Rejsebureau, som har sendt danskere til Norge siden 1909.

”Vi åbnede USA Rejser i 1979 og er dermed en af Danmarks mest erfarne arrangører af rejser til USA. Vi ser det som en del af vores mission at introducere flere danskere til det USA, der findes uden for storbyerne,” siger Christian Willumsen og tilføjer: ”Mange rejsende har mod på selv at bygge en USA-rejse af løsdele fundet på nettet – flyrejse i flere led, overnatninger, billeje osv. Men det giver tryghed og er ikke nødvendigvis dyrere at komponere rejsen i samarbejde med en erfaren arrangør som USA Rejser.”