Dansk rejsebureau vil øge i Billund

0

Primera Air Boeing B737LUFTFART: Efter Ryanair måtte lukke sin base i Billund Lufthavn, kigger islandske Primera Air, der ejer danske Bravo Tours, på at åbne flere ruter fra Billund til Sydeuropa. Primera skal måske have endnu en Boeing B737.

Primera Air har i dag otte Boeing B737, to B737-700 og seks B737-800. Måske er endnu en B737 fra næste sommer på vej til Primera Air, siger adm. direktør i Bravo Tours, Peder Hornshøj, til standby.dk.

Primera Air har i dag enhedsflåde med kun B737’ere, men flere efterspørgsler på flyudlejninger. Således har Primera i dag et af sine fly udlejet til franske turoperatører med base i Paris, hvorfra det flyver til destinationer ved Middelhavet.

”Vi kigger i disse dage på vores sommerprogram for næste år, og går kabalen op, skal vi formentlig have endnu en B737 næste sommer,” siger Bravo Tours’ adm. direktør, Peder Hornshøj, til standby.dk og tilføjer: ”Vi kigger rigtig meget på Billund Lufthavn efter Ryanair lukkede sin base. Det kan betyde flere afgange fra Billund til Malaga, Kreta og Mallorca. Passagerne er glade for vores ikke lavpris-produkt.”

Denne sommer har Primera Air stationeret fire fly i Danmark, to i Sverige, et i Island og et i Paris. Mens Primera Air i dag har 85 pct. af sine sæder udbudt til charterflyvninger, kan andelen af flight only bare vokse, siger Peder Hornshøj.

Samlet forventer Bravo Tours i år 170.000 rejsende.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz