Dansk sommerhus vinder Best Holiday Award

Et dansk sommerhus er blandt vinderne af den europæiske prisuddeling Holiday Home Awards. Priserne uddeles til ferieboliger af høj kvalitet, som tilbyder en unik ferieoplevelse.

’Best Family Friendly Holiday Home’. Sådan lyder kåringen af det 360 m2 store luksussommerhus i Marielyst. Huset, der kan rumme op til 32 personer og bl.a. indeholder 16 soveværelser, to indendørs pools, boldbaner og en minigolf bane, udlejes via Novasol.

Initiativet til Holiday Home Awards kommer fra European Holiday Home Association (EHHA). Priserne blev
første gang uddelt i 2015. Idéen er at fremhæve mangfoldigheden og den høje kvalitet af ferieboliger til rådighed for kortvarigt udlejning. For at være med i konkurrencen skal boligerne udlejes en betragtelig del af året og tilbyde den almindelige feriegæst en unik oplevelse af høj kvalitet.

Ud over det danske sommerhus er to af Novasols ferieboliger i Kroatien kåret som henholdsvis ’Best Holiday Home Beach House’ og ’Best Health and Wellness Holiday Home’.
Feriehusbranchens vækst betyder, at Novasol mangler ferieboliger til udlejning for at imødekomme den store efterspørgsel:

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.