Dansk sommerhus vinder Best Holiday Award

Et dansk sommerhus er blandt vinderne af den europæiske prisuddeling Holiday Home Awards. Priserne uddeles til ferieboliger af høj kvalitet, som tilbyder en unik ferieoplevelse.

’Best Family Friendly Holiday Home’. Sådan lyder kåringen af det 360 m2 store luksussommerhus i Marielyst. Huset, der kan rumme op til 32 personer og bl.a. indeholder 16 soveværelser, to indendørs pools, boldbaner og en minigolf bane, udlejes via Novasol.

Initiativet til Holiday Home Awards kommer fra European Holiday Home Association (EHHA). Priserne blev
første gang uddelt i 2015. Idéen er at fremhæve mangfoldigheden og den høje kvalitet af ferieboliger til rådighed for kortvarigt udlejning. For at være med i konkurrencen skal boligerne udlejes en betragtelig del af året og tilbyde den almindelige feriegæst en unik oplevelse af høj kvalitet.

Ud over det danske sommerhus er to af Novasols ferieboliger i Kroatien kåret som henholdsvis ’Best Holiday Home Beach House’ og ’Best Health and Wellness Holiday Home’.
Feriehusbranchens vækst betyder, at Novasol mangler ferieboliger til udlejning for at imødekomme den store efterspørgsel: