Dansk turisme skal have fælles webløsning

dansk-sommer-turisme-ferie-500x295

TURISME: Fra den kommende sommer kan turister booke oplevelser i Danmark gennem én samlet webløsning, som dækker aktiviteter i hele landet. Det digitale bureau Combine fra Aalborg skal stå for løsningen.

Når turister fremover tager til Danmark, skal de ikke længere lede på en række forskellige hjemmesider for at finde færdigpakkede cykelture med overnatning, sejlture med den lokale fiskekutter, entrébilletter til museer og forlystelsesparker eller andre oplevelser, som kan bookes online.

Fra sommer bliver alle oplevelser, som kan bookes på nettet, nemlig samlet i en fælles webløsning, som det digitale bureau Combine efter et EU-udbud skal stå for. Combines bookingsystem benyttes allerede på flere destinationer rundt omkring i Danmark, og der er stor erfaring at bygge videre på.

Det er en del af regeringens vækstplan for dansk turisme at gøre Danmarks små som store oplevelsestilbud inden for kultur, natur og friluftsliv synlige og tilgængelige på en digital platform, så udenlandske turister nemt kan finde og booke oplevelser enten hjemmefra eller via en mobil app på destinationen.

Projektledelsen er forankret i VisitDenmark, mens oplevelsestilbuddene pakketeres og håndteres af de lokale destinationer.

”Vi glæder os til samarbejdet med Combine, som vi er overbeviste om er den rigtige leverandør til at løfte opgaven. Samtidig håber vi, at endnu flere destinationer når at gøre deres oplevelser bookbare på nettet, så turisterne får et stort og varieret udbud fra hele Danmark at vælge mellem,” siger marketingdirektør Janne Grønkjær Henriksen, VisitDenmark.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.