Danske rejsebureauer bør advare mod flygtninge på Lesbos

1

lesbosGRÆSK FERIE: Der kommer tusinder af flygtninge i gummibåde til Lesbos. Det har givet enkelte klager om manglende besked på bureauernes hjemmesider. I en miniundersøgelse siger et flertal på 81 procent i BT, at det der bør advares.

Dansk turist klager over, at grækenlandsferien blev ødelagt af flygtninge. Måske er det en storm i et glas vand, når en navngiven turist som en kommentar om danskere til Lesbos og Kos bør have lov til at have 20 kilo ekstra bagage med som nødhjælp på charterturen, siger følgende til bladet: ”Det var ikke den ferie, vi havde regnet med. Der var en stemning, der gjorde, at når flygtninge kom gående, blev der helt stille, som var det et sørgetog. Jeg vil ikke konfronteres med flygtninge i min ferie. Hvis jeg ville det, var jeg taget af sted som nødhjælpsarbejder.”

Hertil siger informationschef Torben Andersen fra Spies: ”Vi vil ikke advare mod mennesker. Det er lidt svært. Det skal ikke lyde som en advarsel mod flygtninge, og vi hverken kan eller vil advare mod mennesker. Det strider mod vores etik.”

Heller ikke Star Tour, Apollo eller Bravo Tours oplyser noget om flygtningestrømmen til de græske øer, især Lesbos og Kos. De har ikke modtaget klager.

BT har derefter på nettet spurgt og rejsebureauerne bør advarer om flygtninge på Lesbos. Hertil svarer 81 procent ud af 2.353 et ja, mens 19 procent siger nej.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Danske rejsebureauer bør advare mod flygtninge på Lesbos"

Notify of
avatar
Mikael
Mikael
Jeg forstår godt, at det sørgelige syn af nødlidende mennesker ikke er det, folk ønsker sig på en familieferie……… men prøv lige at vende situationen om. Tror folk, at disse mennesker synes det er festligt at komme gående svækkede og snavsede, måske med syge børn i armene forbi velnærede turister og vrisne lokale? Jeg hører til blandt dem, der synes vi skal hjælpe regionalt og er dermed blandt “de onde” (i godhedsindustriens øjne), men der vender sig i maven på mig, at nogle klager over at opdage andres nød. Ja, verden kan være et grimt sted, men hvis det generer… Read more »
wpDiscuz