Albena Taseva fra forsikringsgruppen Codan/Trygg-Hansa, til venstre, fik overrakt DBTA Prisen 2019 af DBTA daglige leder, Anne Mette Berg. Foto: Michael Stub.

Danske travel managers uddelte fornem pris

Ved onsdagens Danish Travel Awards uddelte Danish Business Travel Association atter sin fine æresbevisning, DBTA Prisen. Den gik til Albena Taseva fra forsikringsgruppen Codan/Trygg-Hansa.

Det var 10. gang at den store forening for de danske travel managers, Danish Business Travel Association, DBTA, uddelte sin DBTA Pris – og fjerde gang i træk, at det skete i forbindelse med Danish Travel Awards.

Til at overrække prisen var den daglige leder af DBTA’s sekretariat, Anne Mette Berg, atter på scenen i Cirkusbygningen onsdag aften.

Om modtageren af DBTA Prisen 2019 sagde Anne Mette Berg i sin begrundelse på vegne af bestyrelsen i DBTA blandt andet:

”Albena Taseva fra forsikringsgruppen Codan/Trygg-Hansa modtager vores pris, fordi hun har formået at udvikle et stærk Travel Management-program, der sikrer en optimal, cost effektiv og ”seamless” løsning. Albena er indstillet til prisen af sin chef, Jens Birk.”

Jens Birk havde i sin begrundelse for at nominere Albena Taseva til DBTA Prisen 2019 blandt andet skrevet til priskomiteen i DBTA’s bestyrelse:

”Gennem en dedikeret, ambitiøs og kompetent indsats lykkedes det Albena at udskifte både TMC (Travel Management Company = erhvervsrejsebureau) og OBT (Online Booking Tool) på rekordtid med minimal forstyrrelse at den daglige drift. Både udbuds og kontrakts fasen blev gennemført på en objektiv og transparent facon, som var værdsat af både interne og eksterne parter.”

Fokus på Travel Management
Videre sagde Anne Mette Berg under sin indlæg i Cirkusbygningen:

”DBTA har valgt, at Albena skal have prisen, fordi hun understreger, at det er vigtigt for alle virksomheder – næsten uanset størrelse – at have fokus på Travel Management. Albena er et flot eksempel på, hvad det er vores medlemmer kan og gør i deres daglige virke. Tillykke med prisen.”

Mange kendte modtagere af DBTA Prisen
Tidligere års modtagere af DBTA Prisen er disse:

2018 Aalborg Universitet – AirCiF, for at sætte fokus på vigtigheden af CPH og for at have “forretningsrejsende” med i projektet.

2017 Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) – for at skabe samarbejde kunder og branchen i mellem og for vores fælles GDPR projekt.

2016 Thomas Spange Carlson, Icopal – for vidensdeling og for at give indkøb et godt image.

2015 Jens Liltorp, Novo Nordisk – for 12 års formandskab i DBTA og for at gøre Danmark synlig i GBTA.

2014 Louise Noer, Novozymes – for udvikling af egen rejse app.

2013 Copenhagen Connected – for projektet “Global Connected”

2012 – Mette Christensen, Global Travel Manager, A. P. Møller – Mærsk – for at være en global Travel Manager og for prisen European Travel Buyer Awards ETBA i 2011.

2011 – Allan Agerholm, direktør, Crowne Plaza Hotel Copenhagen Towers – for en særlig indsats på CSR-området.

2010 – Ole Sorang, nordisk marketingdirektør, The Rezidor Hotel Group, for engagement med Service Management på CBS.

Relaterede artikler:

Første fælles møde hos danske travel managers

Leverandører tilfredse med dansk travel manager-fusion

DBTA får ros for Nordic Business Travel Summit