Danske uniformer til hele Thoms Cook Group

Ordren fra Thomas Cook Group Airlines tæller bl.a. 10.108 par bukser. Hvis de lægges i forlængelse af hinanden, vil de række 10,8 kilometer.

Det danske tøjfirma Bacher Work Wear A/S skal levere nye uniformer til 7.065 ansatte i de fire flyselskaber i Thomas Cook Group, herunder danske Thomas Cook Airlines Scandinavias 850 piloter og kabineansatte.

Uniformerne blev præsenteret på et modeshow på en Airbus A321 på vej fra Manchester til Tenerife. Til stor overraskelse for passagererne begyndte kabinepersonale og piloter at gå ’catwalk’. Det udløste spontane klapsalver.

”Når de ansatte i England og Belgien er blevet ekviperet, kommer turen til efteråret til vores ansatte i de nordiske lande. Siden står personalet i tyske Condor for tur”, siger operationel direktør Bent Erlandsen.

Firmaet Bacher blev etableret i 1897 og er i dag blandt Europas førende inden for erhvervsbeklædning med leverancer i hele verden, hvor medarbejdere fra bl.a. Københavns Lufthavne, Air Greenland, DSV, A.P. Møller og militæret til daglig trækker i uniformer eller arbejdstøj fra Danmark.

Til Thomas Cook Group Airlines skal selskabet leverer uniformer til 7.065 ansatte – 1.174 mandlige piloter, 69 kvindelige piloter, 4.487 kvindelige kabineansatte og 1.335 mandlige kabineansatte. Gruppen består af Condor i Tyskland og Thomas Cook Airlines i UK, Belgien og Skandinavien. Gruppen råder over 96 fly – 51 af dem er Airbus 320/321.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.