Dansker kvalificeret til VM i gastronomi

Morten Falk.

Morten Falk.

Morten Falk og hans assistent Emil Rodam opnåede en 10. plads ved Bocuse d’Or Europe, det uofficielle europamesterskab i gastronomi. Det betyder repræsentation ved verdensmesterskabet i Lyon i januar.

Siden februar 2015 da Kadeau-kokken Morten Falk fik at vide, at han blev Danmarks næste Bocuse d’Or-kandidat, har han forberedt sig til EM.

Danskerens menu krævede mange timers træning med assistenten, Emil Rodam, og coachen, Jeppe Foldager.

”Danmark har stolte traditioner i Bocuse d’Or, og derfor glæder det os, at Danmark igen er repræsenteret. Vi ved, at det danske hold har potentiale til at gå hele vejen, og det får de nu muligheden for at vise i Frankrig til januar,” siger Katia K. Østergaard, der er direktør i Horesta.

Vinderen af Bocuse d’Or Europe blev Ungarn, der kunne lade sig hylde på hjemmebane i Budapest. Norge hentede andenpladsen og Sverige blev nummer tre.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.