Danskere holder jul i Berlin

Den nyeste opgørelse af reservationer hos Booking.com viser, at Berlin er den populæreste destination for danske udlandsrejsende i julen. I det hele taget domineres Top 5 af vores naboer mod syd.

London sniger sig ind på andenpladsen på grund af de fremragende shopping. I forhold til sidste års liste er Paris gledet ud af Top 5 og er erstattet med Prag som er en ny nummer fire.

Til gengæld har svenskerne sørget for, at København indtager topplaceringen på den svenske Top 5.

De fem mest populære destinationer i juleferien 2017 for danskere, der rejser udenlands er: 1. Berlin, 2. London, 3. Hamborg, 4. Prag og 5. Lübeck.

Nu sælges de sidste sol-rejser til julen

Kun få tjekker valutakurser før julerejsen

Hver tiende rejser udenlands i julen

x

Læs Også

Dømt for forsøg på at snyde rejsebureau

Et britisk par forsøgte at narre charterrejsebureau for over 400.000 kroner ved at sige, at de var blevet syge på ferien – deres egne Facebook-fotos viste noget andet.

Mindre vækst for turismen i Berlin

Berlin Tourism kom ud af 2017 med et positivt resultat på trods af terror i julen op til årets start og på trods af lukningen af airberlin.

Milliardudvidelse i Disneyland Paris

Bestyrelsesformand for Walt Disney Company, Robert A. Iger, har sammen med præsident Emmanuel Macron fra Palais de l'Elysée i Paris, offentliggjort planerne for udvidelse til to milliarder euro.

Flere danskere på ferie i udenlandske sommerhuse

Strande og storbyer trækker mest i feriedanskerne, men siden 2015 er danskernes interesse for sommerhuse i udlandet næsten fordoblet, viser ny undersøgelse.

Rejsebranchen påvirket af skoleskyderi

Flere amerikanske flyselskaber, hotelkæder og biludlejningsselskaber afbryder samarbejdet med USA’s våbenlobby.

Spies med nye rejsemål fra Jylland

Tilbyder sommerdestination fra Midtjyllands Lufthavn og opgraderer til Thailand fra Aalborg og Billund.