Danskere i Mayaernes fodspor

Når rejsen til Mexico bookes, er det ikke blot til Cancún. Den mest efterspurgte rundrejse i Mexico følger i Mayaernes fodspor.

”I øjeblikket ser vi en enorm stigning i efterspørgslen på vinterrejser til Mexico. Flere hundrede danskere har allerede booket en rundrejse til vinter, med Mayaindianernes pyramidekomplekser og det lune strandliv”, siger Alexander Søderberg fra USATours.

”Mange vælger Mexico denne vinter fordi De Kanariske Øer er blevet for dyre, og at de efterhånden har for mange feriegæster i vintermånederne. Egypten og Jordan er man tilbageholdende med at besøge”, siger Alexander Søderberg.

Den typiske rundrejse går et par dage til Cancún, videre til Playa del Carmen og til de gamle Maya-ruiner på den hvide sandstrand, Tulum, mens Maya-byen Chichén Itzá ved Mérida også besøges. Isla Mujeres, kvindernes ø, er næsten obligatorisk ønske, og dernæst vil man ned mod Belize, ind i det smukke, lille land og med ophold ud til kysten.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.