Danskere i Mayaernes fodspor

Når rejsen til Mexico bookes, er det ikke blot til Cancún. Den mest efterspurgte rundrejse i Mexico følger i Mayaernes fodspor.

”I øjeblikket ser vi en enorm stigning i efterspørgslen på vinterrejser til Mexico. Flere hundrede danskere har allerede booket en rundrejse til vinter, med Mayaindianernes pyramidekomplekser og det lune strandliv”, siger Alexander Søderberg fra USATours.

”Mange vælger Mexico denne vinter fordi De Kanariske Øer er blevet for dyre, og at de efterhånden har for mange feriegæster i vintermånederne. Egypten og Jordan er man tilbageholdende med at besøge”, siger Alexander Søderberg.

Den typiske rundrejse går et par dage til Cancún, videre til Playa del Carmen og til de gamle Maya-ruiner på den hvide sandstrand, Tulum, mens Maya-byen Chichén Itzá ved Mérida også besøges. Isla Mujeres, kvindernes ø, er næsten obligatorisk ønske, og dernæst vil man ned mod Belize, ind i det smukke, lille land og med ophold ud til kysten.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.