Danskerne dyrker sport på ferien

Club La Santa var en opfindelse fra Tjæreborg Rejser, og var ganske interessant det eneste, der blev ladt tilbage, da Spies i 1989 købte Tjæreborg. I dag går det ifølge Starup ’absolut godt’ for virksomheden, som gennem 28 år har sendt danskere til Lanzarote for at dyrke sport, skriver politiken.dk.

 

I 2011 har der længe været helt udsolgt i januar og februar og der er kun enkelte ledige pladser i marts og april, mens juli er helt udsolgt.

 

Også Apollo må anerkende den nye ferietrend. Her er nummer et og to på salgslisten henholdsvis  Playitas på Fuerteventura, og det endnu uåbnede Mythos Beach på Rhodos. Begge henvender sig til sportsglade danske ferieturister.

 

PR-chef Rikke Koks Andreassen hos Apollo er noget forundret over den store succes for Playitas og Mythos Beach som begge har meldt udsolgt på meget kort tid.

 

Der betydelige interesse har fået Club La Santa til at planlægge en udvidelse, der skal øge kapaciteten med 50% i 2013.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.