Danskerne strømmer til Tyskland

lubeckDen tyske incoming-turisme har udviklet sig positivt i de fire første måneder af 2013. Fra januar til april 2013 blev der ifølge Statistisches Bundesamt registreret omkring 18,2 millioner overnatninger fra udlandet. Det er en stigning på 3,9% i forhold til samme tid sidste år. Alene danskerne tegnede sig for et plus på 8,5%

”Ved en fortsat konstant udvikling fra de vigtigste markeder venter vi i årets løb en stigning på 2-3%. Vi må dog regne med, at højvandet i juni vil påvirke rejsebalancen i nogle områder af Tyskland“, siger Petra Hedorfer, CEO for Deutsche Zentrale für Tourismus (DZT).

Fra januar til april blev der registreret knap 13,8 millioner overnatninger fra europæiske gæster – det svarer til en stigning på 3,4%. Her sørger ikke mindst nabolandene for konstante stigninger – først og fremmest Schweiz med 1,3 millioner gæster – et plus på 6%.

Danskerne pynter også pænt i statistikken. Fra januar til april tegnede de sig for godt 716.000 overnatninger – et plus på 8,5%. Alene i påskemåneden marts blev der registreret 218.546 danske overnatninger – et plus på hele 43,9% i forhold til marts sidste år! Selv med et minus på 18,2% i april kunne danskerne nå det flotte samlede resultat for årets første fire måneder.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.