Danskerne suser til USA i påsken

Editorial Only - Manhattan Times Square 458666653De nye lavprisbilletter har fået danskerne til at gå New York-amok i påsken. Nye tal fra Skyscanner melder om en stigning på 154% i antallet af bookinger i påsken.

SAS, Norwegian og WOW-Air ligget i budkrig om, at tilbyde danskerne billige billetter med priser ned til 2.200 kroner.

Antallet af bookinger til Bangkok i påsken er steget med 94% og indtager en andenplads på top 10 over de destinationer, der har oplevet den største vækst i påskeferien. Den thailandske hovedstad følges af Los Angeles, som er steget med 80%. Hertil fås billetter nu til 3.600 kroner retur.

Påske top ti indeholder flere af de europæiske hovedstader. London er det mest populære rejsemål, men også Malaga, Paris, Barcelona, Rom, Amsterdam, Berlin og Istanbul vil få mange danskerbesøg. Malaga er et af dette års højdespringere, som 45% flere har søgt til i år.

Top 10 påskedestinationer 2015: London, New York, Malaga, Bangkok, Paris, Barcelona, Rom, Amsterdam, Berlin og Istanbul.

Top 5 påskedestinationer med størst vækst i år sammenlignet med påsken 2014: New York (154%), Bangkok (94%), Los Angeles (80%), Milano (66%) og Malaga (45%).

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.