Danskerne vender tilbage til Grækenland

Fra april til oktober ligger dagtemperaturerne ved Halkidiki på mindst 19-20 grader – toppende i juli og august med omkring 29 grader.

Tilliden til Grækenland som rejseland er genskabt. Sidste år holdt 291.414 danskere ferie i landet – 19.327 flere end året før.

I år venter rejsebranchen, at tallet runder 300.000. Det skønnes på basis af et mersalg lige nu på 15% i forhold til samme tid i fjor.

Derfor lægger Spies nu ekstra kapacitet op. Fra Aalborg tilbydes ca. 1.100 Lesbos-rejser i skolernes sommerferie, og fra København lanceres Thessaloniki med de tre halvøer under det fælles navn Halkidiki.

”Vores gæster vælger Grækenland på grund af det solsikre klima og madkulturen. Dertil tales der om ’spændende øer’, ’afslapning’ og ’græsk gæstfrihed’”, siger kommunikationschef Torben Andersen.

Spies flyve fra København til Thessaloniki med SAS i juli og august.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.