DAT åbner på Skien-Bergen

De seneste uger har DAT arbejdet på højtryk og det er en glad commercial manager Dennis Rybasch, der kan berette, at ”alt nu er faldet på plads, og DAT starter ruteflyvning fra Skien til Bergen den 14. februar”.

 

DAT vil inden for kort tid udbygge programmet med flyvninger til Stavanger.

 

”Vi har et ATR 42 fly ledigt fra 14. februar til Bergens programmet”, siger Dennis Rybasch. ”Vi er på udkig efter passende kapacitet til også at flyve til Stavanger fra Skien. Det er vores plan at starte Stavanger-flyvningen senere i februar eller i begyndelsen af marts”.

 

DAT og søsterselskabet DOT har tidligere fløjet fra Skien. DAT flyver også på ruterne Florø-Bergen, Florø-Oslo og Stord–Oslo. DAT og DOT har måned efter måned topplaceringer i regularitet og præcision på Oslo og Bergens lufthavnsstatistikker. DAT Group flyver også på ruterne Røros–Oslo, Fagernes–Oslo, Stavanger–Billund og Stavanger-Esbjerg. Det nye ruteprogram har tre afgange på hverdage og fire om torsdagen samt en enkelt afgang søndag aften.

 

Danske DATs planer får dog hård konkurrence fra norske Widerøe, som har planer om at starte sine flyvninger fra Skien til Bergen til marts.

Den hurtige indsats fra DAT får ikke Widerøe til at ændre på sin planlægning.

 

”Nej, det forandrer ingenting for os. Vi skal have vores første ruter fra Skien i gang inden 28. marts”, siger Widerøes kommunikationsdirektør Richard Kongsteien til lokalavisen Varden.

Han Indrømmer at Skiens lufthavn, Geiteryggen, ikke er en ideel lufthavn for to flyselskaber og tror, at et af selskaberne kommer til at kaste håndklædet i ringen efter relativ kort tid.

”Det bliver en ren og skær krig. For her er ikke plads til to flyselskaber i længden”, siger Richard Kongsteien til Varden.no.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.