DAT øger mellem Bornholm og Billund

0

DAT fly kabineLUFTFART: Danish Air Transport vil også resten af året flyve sin ellers kun sommerrute mellem Bornholm og Billund. Stor efterspørgsel betyder også to ekstra afgange på søndage fra denne måned.

Sidst i april begyndte DAT igen at flyve mellem Billund og Bornholm, og selskabet kan allerede nu melde udsolgt på søndagsafgangene. Derfor forlænges ruten til årets udgang.

”Siden starten af ruten i juni sidste år, har vi kigget på at gøre den til en helårsrute. I første omgang flyves den nu hele resten af i år,” siger Dennis Rybasch, kommerciel direktør i DAT.

Bornholm-Billund ruten opstod bl.a. efter mange forespørgsler til DAT på Facebook. Derfor iværksatte DAT en afstemning. Her kunne stemmes på, hvilken jysk lufthavn de helst så, ruten udsprang fra. Og her var ingen tvivl: Billund Lufthavn.

”Vi har oplevet en kæmpe efterspørgsel fra jyder og bornholmerne. Flyene er fyldte, og vores afgange om søndagen er udsolgte i begge retninger,” siger Dennis Rybasch og tilføjer: ”Derfor har vi besluttet at indsætte to ekstra afgange om søndagen fra 19. juni.”

Tidligere krævede turen mellem Bornholm og Billund nærmest en hel dagsrejse, nu kan det klares på lidt over en time.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz