DAT og Karup knyttes tættere sammen

AR-150319681.jpg&MaxW=620&imageVersion=defaultINDENRIGSFLY: ”Er der to, der står sammen, så er det Karup og DAT, som 29.marts overtager ruten til København. Nu åbnes også et billetkontor i Karup. Min eneste bekymring er flytningen af terminal i Københavns Lufthavn, ” siger direktør Jesper Rungholm.

Hvem skulle have troet, at vi nu er nået så langt, at en lufthavn skal være glad for at få åbnet et billetkontor? Det er ikke desto mindre tilfældet i Karup, hvor lufthavnschef Erik Jakobsen ikke lægger skjul på sin begejstring over, at DAT har besluttet at åbne for direkte kundekontakt allerede fra kommende mandag 16. marts.

”Det giver mere aktivitet, og det er en rigtig god service at tilbyde sine kunder. De fleste flyselskaber går den modsatte vej og gør alting så digitalt som muligt,” siger han.

Jesper Rungholm kender opskriften fra den tætte tilknytning til bornholmerne, og nu kommer turen fra 29. marts til vestjyderne. Indtil videre lever forsalget helt op til forventningerne, som af gode grunde er skruet ned det første par uger, da det er påske. Og hovedparten af trafikken på ruten forventes at blive business trafik. Det er naturligvis heller ikke den del af kunderne, der forventes at have brug for et billetkontor.

”Min største bekymring er, at vi med sommerfartplanen i København rykker til terminal 2 og dermed skal have vore passagerer gennem security sammen med alle udenrigspassagerer.

Vi er af Københavns Lufthavn blevet lovet, at der kommer ekstra spor og ventetiden minimeres, men jeg har mine bange anelser. Vores afgange bliver ganske vist fra gate A7 og 9, så det er OK.

Det er den lange kø i en morgentrafik, som kan blive en hemsko for dem, der før var vant til at gå lige fra bilen, gennem sikkerhedscheck og ud til flyet,” siger Jesper Rungholm til standby.dk.