DAT og Primo Tours i ny aftale om charterflyvning

Fra venstre Jesper Rungholm fra DAT med ejerne af Primo Tours, Henrik Søndergaard og Bjarke Hansen.

Fra venstre Jesper Rungholm fra DAT med ejerne af Primo Tours, Henrik Søndergaard og Bjarke Hansen.

Fra næste sommersæson udbygger Danish Air Transport samarbejdet med det jyske charterrejsebureau Primo Tours – denne gang er aftalen 3-årig.

I løbet af sommeren i år har DAT hver uge fløjet chartergæster for Primo Tours. Det har været en succes for alle parter, og der er nu indgået ny og udvidet aftale om det fremtidige samarbejde.

Den nye aftale gælder for tre år og vil øge antallet af DAT-flyvninger for charterrejsebureauet, hvis destinationer især befinder sig især i middelhavsregionen.

”Det passer godt til vores fly,” siger Jesper Rungholm, koncernchef og medejer af DAT og fortsætter: ”Primo Tours har samme gode indstilling til service og kvalitet, som os: Fokus på at give gæsterne den bedst mulige oplevelse.”

Direktør Bjarke Hansen fra Primo Tours glæder sig også over aftalen. ”DAT har vist, at de kan give Primo Tours’ gæster en god flytransport, hvor punktlighed og komfort vægtes meget højt. Det har en meget stor betydning, fordi vi i praksis har lagt denne del af rejsen i hænderne på andre, mens den stadig af gæsten opleves som en integreret del af Primo Tours’ samlede produkt,” siger han.

Den nye aftale træder i kraft ved årsskiftet.