DAT til Gdansk på juleshopping

Cityscape on the Vistula River in historic city of Gdansk at sunset in PolandI år flyves midtjyderne til Gdansk i Polen den 10. december og hjemrejse dagen efter. Det er anden gang, DAT flyver fra Midtjyllands Lufthavn på juleshopping.

I oktober startede DAT en afstemning på Facebook om hvilken juleshopping-destination, der skal besøges i år. Der kunne vælges mellem Gdansk, Hamborg og Göteborg. Den 1. november blev vinderbyen offentliggjort og i år flyves der til Gdansk.

”Vi flyver fra Midtjyllands Lufthavn den 10. december om morgenen og retur igen den 11. december sidst på eftermiddagen. Flyveturen tager 1 time og 45 minutter, så der er god tid til at opleve den specielle julestemning”, siger direktør Jesper Rungholm. ”Der er stadig få billetter til salg. Overnatningen står man selv for”.

DAT har de seneste to år også fløjet på juleshopping fra Bornholm til en storby i Europa: ”På Bornholm har det været en succes, og i år er vinderbyen for bornholmerne også Gdansk, så midtjyder og bornholmere mødes i den polske by”, slutter Jesper Rungholm.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.