DAT udbygger samarbejdet med Bornholm

Danish Air Transport har derfor netop åbnet hjemmesiden: Bornholmerflyet.dk

 

Den får sit eget bookingsystem, og der er plads til, at samarbejdspartnere også kan benytte hjemmesiden, f.eks. til udlejning af sommerhuse, tilbud til turister og erhvervsliv.

 

”Flyforbindelsen fra Bornholm er en meget vigtig del af den samlede infrastruktur. Den sikrer direkte flyforbindelse til og fra Bornholm. Vi vil gerne signalere, at vi tager dette ansvar seriøst. Derfor har vi nu etableret Bornholmerflyet.dk, der både rummer eget bookingsystem, lokalt bemandet billetkontor, egen hjemmeside og sit eget fly. Dette er en ny måde at arbejde med lokale flyruter på,” siger Jesper Rungholm, ejer og adm. direktør af Danish Air Transport.

 

Tanken er, at DAT vil styrke samarbejdet mellem bornholmske virksomheder, og gøre det nemmere for de lokale virksomheder, at formidle deres budskaber til kunder og forbrugere.

 

DAT åbner snart billetkontor i Rønne. Det betyder, at bornholmerne kan købe billetter og få information på et bemandet kontor. ”Her kan man få hjælp til at booke billetter, få information om tider, priser og rabatter. Og personalet taler bornholmsk,” siger Jesper Rungholm.

Skrevet af redaktionen