Færøsk turistdirektør død

Heri Niclasen, direktør for Færøernes Turistråd døde efter længere tids sygdom kun få uger efter sin 60 års fødselsdag. Heri Niclasen var uddannet telegrafist.

Han har også været telegrafist hos det danske televæsen i Sydgrønland. I en årrække sejlede Heri Niclasen med det færøske rederi Smyril Lines færge ”Norröna” hvorefter han kom i land og arbejdede som salgs- og marketingchef for Smyril Line. 

Han kom i 1996 til Atlantic Airways som salgs- og marketingchef for det færøske luftfartsselskab.Siden 2000 har han været administrerende direktør for Færøernes Turistråd i Tórshavn, hvor han i godt seks år på sin egen stille måde fik samlet aktørerne i den færøske turistbranche og markedsført Færøerne i udlandet.

Både som medlem af og formand for Vestnorden Tourist Board ydede han også en stor indsats for den fælles markedsføring af Vestnorden som turistdestination, ligesom hans enestående diplomatiske evner var med til at gyde olie på vandene, når bølgerne gik højt.

Heri Niclasen var et meget venligt og omgængeligt menneske, vellidt med en særegen humor. Sin fritid delte han mellem familien og sin færø-båd, der lå i havnen i Tórshavn, og som han kunne se fra sit kontor.

Heri Niclasen efterlader sig en hustru, to voksne børn og to børnebørn. Han vil blive savnet.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.