Til søs med Stena Line

Alle rederiets færger har gennemgået moderniseringer – især flagskibet Stena Saga, der sejler på ruten Frederikshavn-Oslo.

Stena Saga har plads til 2.000 passagerer og 510 biler på overfarterne, der varer 8½ time på dagsejladserne og 12 timer om natten. Færgens restauranter, barer og natklubben er netop blev renoveret. Blandt nyhederne er et bowlinglokale med tre baner.

Rederiet har netop udsendt en ny fartplan og prisliste for ruterne på Kattegat og Skagerrak, der gælder fra 1. april og året ud.

På Frederikshavn-Göteborg-ruten sejles op til otte dobbeltture i døgnet – blandt andet med en højhastighedsfærge, der klarer turen på to timer. På overfarten kan man mod et tillæg i billetprisen på 125 kroner opholde sig i business class-afdelingen ‑ Plus Lounge, hvor der serveres mad og drikkevarer. Desuden får man lov at køre først fra borde.

Hvis man skal på rundrejse i Norge og/eller Sverige, tilbyder Stena Line en Seapex-billet med frit valg af rute på både ud- og hjemrejse. Sepex-billetten koster 990 kroner for bil og op til fem passagerer. Seapex er væsentligt billigere end ordinære returbilletter.

Hos Stena Line er det billigst at rejse om natten. For eksempel kan fem camping-turister med bil og campingvogn benytte Stena Nautica for kun 890 kroner på Grenaa-Varberg-ruten søndag til fredag. På Stena Nautica, der sejler mellem Grenaa og Varberg er der ikke længere begrænsninger på, hvor høj en bil eller campingvogn må være.

Stena Lines sommerfartplan indeholder også rederiets ruter til og fra Tyskland, Polen, England og Irland, krydstogter på Skagerrak med ophold i Oslo samt et stort udvalg af billige hoteltilbud i de skandinaviske storbyer Göteborg og Oslo med overnatningspriser helt ned til 300 kroner pr. person.

Skrevet af