Lufthavnsrestaurant får store kulinariske klø



”Lad være. Så enkelt kan det siges. Eyecon i lufthavnen i Kastrup er gastronomiens svar på det sminkede bilvrag,” skriver Ekstra Bladet i sin anmeldelse af Eyecon. Restauranten afløste for to år siden Tivoli-kroen tæt på fingerrod B i Københavns Lufthavn. Eyecons varemærke er skandinaviske tapas med årstidernes råvarer.



Ekstra Bladets madanmeldere skriver bl.a.:

”Vi bestilte tre små tapas pr. snude. De koster 199 kroner pr. tallerken og er absolut ikke pengene værd.

Mørbraden var sur og skulle have været smidt ud for flere dage siden, hvilket en rigtig kok sikkert havde lugtet sig frem til. Tallerknerne var kolde, hvilket hovedparten af vores små, fine tapas så også var ved serveringen, og tjenerne råbte ad hinanden hen over vores bord.



Faktisk var det svært at bestille, da vi konsekvent blev overset. Til sidst gik hen til baren og spurgte stille og roligt, om vi måtte bestille. Så lykkedes det endelig.”



En frokost for tre med drikkevarer kostede ifølge Ekstra Bladet 600 kr. – som gav Madens kvalitet: 3 ud af 10, Atmosfære på stedet: 2 ud af 10, Service: 1 ud af 10,

Ventetid fra bestilling til servering: 19 minutter og samlet værdi: 2 ud af 10.

Skrevet af