De vandt konkurrencerne i Take Off

Der var rigtig mange løsninger, da Take Off mandag trak de seks vindere af et tre-ugers rekreations- og behandlings-ophold på det pragtfulde Hotel Süzer Paradise i Çeçme. Konkurrencen var i vort december-nummer.

Vinderne blev:
Addie Falkenberg, American Express Corporate Travel


Gitte Klarskov, Novo Nordisk Service Department


Peter Jørgensen, Rejsegalleriet


Arja Nielsen, FDM Travel


Annette Wildenrath, Carlson Wagonlit Travel


Sirikit Balslev, Saudi Arabian AirlinesDe seks vindere får snart et brev fra Den tyrkiske Ambassade med en invitation til en reception, hvor yderligere detaljer vil oplyst.


Take Off ønsker vinderne til lykke!VANDT MUSICAL-BILLETTER OG HOTELOPHOLD MED SAS
Ligeledes trak vi mandag lod i quizzen fra vort januarnummer om konkurrencen fra SAS og Radisson SAS om 2 x 2 billetter til opførelsen af musicalen Copacabana i Århus den 13. februar samt overnatning på Radisson SAS Scandinavia Hotel.Tina Køster fra DISA Industries i Herlev og Lars Tribler fra Destination Djursland i Ebeltoft vandt hver to billetter til musicalen. Billetterne var doneret af SAS, der flyver de medvirkende i musicalen rundt i Europa og Danmark.


Men ikke nok med det – Århus’ største hotel, Radisson SAS Scandinavia Hotel, byder begge vinderpar på en overnatning i dobbeltværelse med morgenmad.


Og ikke nok med det – SAS flyver vinderen fra Storkøbenhavn, Tina Køster og hendes ledsager, mellem CPH og Århus.De tre spørgsmål i konkurrencen var disse (SVARENE STÅR MED STORE BOGSTAVER):
1) Titelnummeret til Copacabana gav komponisten Barry Manilow hans første ”musik-Oscar.” Hvad hedder denne amerikanske pris når det gælder musik: A) Emmy, B) Grammy eller C) Sascha? (SVAR: B)


2) Hvor mange værelser har Århus’ største hotel, det 4-stjernede Radisson SAS Scandinavia Hotel?: A) 234, B) 334 eller C) 434? (SVAR: A)


3) Copacaba-musicalen foregår i New York… SAS flyver primært til New York og resten af Nordamerika med sine nye Airbus A330. Hvordan er fordelingen af Business Class-sæder, Economy Extra og Economy Class-sæder hos SAS på denne flytype? A) 54/24/183, B) 44/22/180 eller C) 12/80/120? (SVAR: A)Også her ønsker Take Off vinderne til lykke – og tak for præmierne til SAS og Radisson SAS.Og så kan læserne ellers glæde sig til februar-nummeret af Take Off. Her er tre konkurrencer – bl.a. kan man vinde to flybilletter til USA og udlejningsbil en uge.
Er det ikke et godt argument for at du får dit abonnement? Prisen er blot 291 kroner om året – og bladet sendes hver måned direkte hjem til dig…Brug tilmeldingskuponen i bladet – eller tilmeld dig via vor hjemmeside, se under “subsriptions.”

Skrevet af