De fleste har besøgt Kanarieøerne

Puerto de Mogán er nok den flotteste by på Gran Canaria. De mange små charmerende kanaler og den hyggelige havn indbyder til romantik.

82% har på et eller andet tidspunkt besøgt en eller flere af øerne. 41,8% har besøgt en af de syv øer seks gange eller mere, viser Spies Rejsepanel, hvor 12.735 har svaret på spørgsmål om De Kanariske Øer.

Ifølge en ny statistik fra Det Spanske Turistbureau er antallet af danske rejsende til Spanien vokset med 23% til 868.932 fra januar til juli 2017 i forhold til samme periode i 2016. De Kanariske Øer er et af de populæreste rejsemål, og i regnskabsåret 2015/16 sendte Spies 80.325 gæster til øerne.

Da deltagerne i Spies Rejsepanel svarede på spørgsmål om, hvad der lokker dem (tre svarmuligheder), angav 38,6% den forholdsvis korte flyvetur, mens 75,8% er tiltalt af det behagelige klima. 28,7% synes også, at de føler sig hjemme på De Kanariske Øer. For 19,8% gælder det, at øerne passer til alle generationer.

Spies har solgt rejser til De Kanariske Øer siden 1958, og langt de fleste gæster rejser dertil om vinteren. I dag er der 27 rejsemål og over 350 hoteller at vælge mellem.

Spies Rejsepanel er internetbaseret og afspejler meninger omkring ferie, rejser og andre relaterede spørgsmål. Panelet består af over 30.000 medlemmer. Det er frivilligt og gratis at være med.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.