De græske strejker ikke forbi

0

flyveleder 1FLYVELEDERE: Luftfartens ansatte har svært ved at acceptere udlicitering, som en del af redningen for græsk økonomi. I denne uge slap ferietrafikken med en kort strejke, men mere ser ud til at være i vente.

Det er højsæson for ferietrafikken i Grækenland. Dels har landets egne indbyggere ferie, dels strømmer det til med udenlandske turister i helt samme tal som sædvanligt.

Men alt er ikke fryd og gammen. Nu kommer frasalget og udliciteringen af statens virksomheder. Det gælder også lufthavne og flyveledertjenesten. Det kan sidstnævnte bestemt ikke lide, og i den forløbne uge strejkede flyvelederne i fire timer i onsdags. Heldigvis en midt ugedag, men alligevel nok til, at Athens lufthavn lukkede fuldstændigt.

Agean Airways måtte aflyse 19 indenrigsfly, mens det er mere uklart, hvad der skete med mange charterfly til og fra øerne.

Flyvelederne agter stadig at markere deres utilfredshed og har truet med flere strejker i næste uge både fredag og lørdag den 14.og 15. august. Sker det, vil det især ramme chartertrafikken, afhængigt af hvor længe der strejkes.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz