De vandt Ukendt Lufthavns konkurrence

Fra venstre lufthavnschef Frans Bjørn-Thygesen; Torben Rimme, Holstebro; Ann-Britt Friederich, København; Søren Ross, Herning og Betina Petersen, marketingschef DAT

Fra venstre lufthavnschef Frans Bjørn-Thygesen; Torben Rimme, Holstebro; Ann-Britt Friederich, København; Søren Ross, Herning og Betina Petersen, marketingschef DAT

De tre vindere af navnekonkurrencen har fået overrakt deres præmier. Mere end 5.000 havde indsendt forslag til nyt navn.

Efter en måned med gode bud på nyt navn til Karup Lufthavn, er der fundet tre navne, som er gået videre til åben afstemning på ukendtlufthavn.dk.

Der var mange, som havde skrevet de samme forslag, og derfor blev vinderne fundet ved lodtrækning. Det blev Torben Rimme fra Holstebro, Søren Ross fra Herning og Ann-Britt Friederich fra København. Hver modtager de et årskort til flyruten Karup-København til en værdi af knap 60.000 kr.

”Det gav udfordringer at samle vinderne på én gang, fordi vi jo havde en vinder fra København. Heldigvis lagde DAT en gratis returbillet oven i, til vores heldige københavner, så hun kunne være med til præmieoverrækkelsen i dag”, lyder det fra lufthavnsdirektør Frans Bjørn-Thygesen.

Mens præmierne er overrakt til de heldige vindere, kører afstemningen om de tre udvalgte navne. Også her er der flotte præmier.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.