De vandt Ukendt Lufthavns konkurrence

Fra venstre lufthavnschef Frans Bjørn-Thygesen; Torben Rimme, Holstebro; Ann-Britt Friederich, København; Søren Ross, Herning og Betina Petersen, marketingschef DAT

Fra venstre lufthavnschef Frans Bjørn-Thygesen; Torben Rimme, Holstebro; Ann-Britt Friederich, København; Søren Ross, Herning og Betina Petersen, marketingschef DAT

De tre vindere af navnekonkurrencen har fået overrakt deres præmier. Mere end 5.000 havde indsendt forslag til nyt navn.

Efter en måned med gode bud på nyt navn til Karup Lufthavn, er der fundet tre navne, som er gået videre til åben afstemning på ukendtlufthavn.dk.

Der var mange, som havde skrevet de samme forslag, og derfor blev vinderne fundet ved lodtrækning. Det blev Torben Rimme fra Holstebro, Søren Ross fra Herning og Ann-Britt Friederich fra København. Hver modtager de et årskort til flyruten Karup-København til en værdi af knap 60.000 kr.

”Det gav udfordringer at samle vinderne på én gang, fordi vi jo havde en vinder fra København. Heldigvis lagde DAT en gratis returbillet oven i, til vores heldige københavner, så hun kunne være med til præmieoverrækkelsen i dag”, lyder det fra lufthavnsdirektør Frans Bjørn-Thygesen.

Mens præmierne er overrakt til de heldige vindere, kører afstemningen om de tre udvalgte navne. Også her er der flotte præmier.

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.