Debat om rejseforsikringer

rejseforsikringFORSIKRING: Er rejseforsikringerne dækkende, og har Danmark et godt beredskab for den rejsende? Det gule og det blå sygesikringskort er i spil. Hvad dækker kortene og hvor er informationen om overgangen til det blå kort blevet forstået?

Hvad sker der, hvis man ikke har det blå kort med på rejsen? Hvordan sikrer de rejsende sig, at de er dækket korrekt? Nogle forsikringer dækker ikke ved skiuheld, andre dækker ikke personer over 70 år. Hvad gør man, hvis man er kronisk syg? Og hvordan med kreditkort og indboforsikringer? Hvordan virker alarmcentralerne?

Det er blot nogle af de mange spørgsmål, som rejseglade Danmark stiller. På medlemsmøde 9. april sætter Danske Rejsejournalister fokus på emnet. Der er samlet panel, som vil debattere ovennævnte og andre spørgsmål.

Panelet består af ambassadør Ole Egbjerg Mikkelsen fra Udenrigsministeriets borgerservice. Fra Falck direktør Jørgen Petersen, Global Assistance. Fra Europæiske Rejseforsikring, direktør Dan Kjølhede Laursen. Fra forsikringsselskabet SafeAway, direktør Ole Ærthøj og fra Patientombuddet specialkonsulent Signe Struberga.

Mødet holdes torsdag d. 9. april kl. 15.30 til 18.00 hos mediebureauet Isobar, Overgaden Neden Vandet 7.

Deltagelse er gratis for foreningens medlemmer.

Tilmelding til info@rejsejournalisterne.dk inden onsdag 1. april klokken 12.